Hvad du kan gøre, for at undgå store udsving i dit humør & din energi, som sensitiv?

Kære du.:)

Hvor dejligt, at du fandt vej til min blog, hvor jeg vil dele det der rør sig hos mig, og dem der kommer i min klinik hos "Soul Connection". - Hjertelig velkommen på mit første blogindlæg! :)

Jeg poster nederst i indlægget linket til min første YouTube-video, fra d.24 juli 2016. I videoen fortæller jeg svaret, på et spørgsmål der blev stillet til ét af mine foredrag: "Skab det liv du længes efter og vil elske - NU! Skridt for skridt" i Randers.

Under foredraget fortalte jeg om min egen rejse, fra gentagne og tilbagevendende depressioner, lavt selvværd og angst til, at skabe et liv jeg elsker (og længtes efter) - blandt andet med min virksomhed, Soul Connection og en masse spændende udbydelser, hvor jeg bruger mig selv og mine evner optimalt, til glæde og gavn for andre.

- Hvad kan du gøre, for at undgå store udsving i dit humør og din energi, hvis du allerede HAR et liv du elsker og er glad for og tilfreds med? 

Svaret afhænger af, hvad det er der giver dig de store udsving. Hvis årsagen findes ibland de mennesker du er omgivet af, hvad enten det er familie, venner, dine børn eller kollegaer, finder du altid svaret i dig selv. Vores underbevidsthed har indflydelse på, hvad vi byder os selv af grænseoverskridelser eller lignende - og her er svaret, at du kan arbejde med dig selv, og dykke dybere ned i dine egne (ubevidste/bevidste) overbevisninger, og få dem op til overfladen og arbejdet med. Dette kan du gøre igennem forskellige former for terapi - hos Soul Connection udbyder jeg FLOW-samtaler og forløb - også kaldet spirituelle mentorsamtaler.
Er det derimod andres sygdom, der påvirker dig, kan svaret være det samme; at få kigget indad i dig selv, og "ryddet op". Eller det kan være støttende behandlinger (for eksempel fodhealingsmassage), der giver dig indre ro, velvære og afbalancering, så du ikke er så let at slå ud, men styrkes og kommer tættere på din egen kerne. Det kan give dig en dybere følelse af, at blive hel og i kontakt og ro med dig selv.

I videoen fortæller jeg lidt om, at selvforkælelse, nydelse og velvære er en måde, som vi "fylder vores indre kop" op på. Når vi fylder på os selv, med selvkærlighed og noget der gør os glade, stiger vores (indre) glæde, tilfredshedsfølelse og overskud. Det giver styrke og en højere barre ift udfordringer i det ydre liv.

Jeg fortæller ligeledes om, hvordan vi kan styrke os selv via søvn og hvile. Pauser kan her også være et vigtigt element, i løbet af dagen. Tid med os selv, hvor vi skaber kontakt med vores krop og indre (herunder følelser).

Og sidst men ikke mindst vores blodsukker (grove og hele kulhydrater/sund kost), at få rigeligt med vand, der skyller vores indre igennem og kan flytte på stagnerede tilstande; tanker og følelser.

Ilt må her også tilføjes; at få taget nogle dybe, rolige vejrtrækninger, der ligeledes skiller os af med syre (der kommer ved stress, uhensigtsmæssig kost, stagnerede følelser, hård motion mm.) Og bevægelse, der ligeledes skiller os af med syre i kroppen og kan "bevæge" vores tanker og følelser, samt skabe kontakt med os selv igennem vore fantastiske kroppe.

Du kan se videoen, ved at kopiere nedenstående link. Ha en rigtig skøn dag eller aften fortsat! :) Og tøv ikke med at skrive eller ringe til mig, hvis du har spørgsmål eller tanker til ovenstående. Du kan skrive til mig på mailen: soulconnectiondk@gmail.com eller ringe på: 22 800 802. 

Kærligst Methe Cecillie ~ Soul Connection.

https://www.youtube.com/watch?v=ECIN1IzPDbE