Chakramassage

Har du- eller har du haft stress inde på livet, ved du sikkert hvad det vil sige, at miste dit overblik. - At føle dig utilstrækkelig og mangle det fornødne overskud, til at få hverdagen til at hænge sammen - og stadig have glæde, energi og overskud til at give din kæreste et smil og et venligt svar, når han kommer hjem fra arbejde. Eller at møde dit barn/ dine børn med interesse og overskud til at spørge ind til hendes / hans dag i skolen, og lytte omsorgsfuldt til de ting hun / han har været optaget af, hvad enten det var spændende opgaver eller en sårende konflikt med sin bedste ven eller utilfredshed med de voksne i skolen. Eller hvem du nu måtte have omkring dig i hverdagen.

Jeg kunne blive ved med at skrive om manglende nattesøvn, angstanfald, en "skruetvinge" på dit hoved, der begrænser din evne til at "tænke" og tage beslutninger, på visse dage. Overskud til at finde på aftensmenuen - eller til at komme ud blandt andre mennesker og få handlet ind. 

Chakramassage er en unik kombination af en sansestimulerende kropsmassage og energibalancering

Krop og psyke hænger sammen. Hvad psyken undertrykker, udtrykker din krop. Eller med andre ord; din krop husker det du ønsker at glemme!

Chakramassagen er en afslappende olie-kropsmassage, der virker dybt afbalancerende på både krop, sind og følelser og kan stimulere din bevidsthedsudvikling. 

Vores energisystem består af 7 grundlæggende energicentre (chakraer) i kroppen. Hvert chakra relaterer til en større nervebane, der forgrener sig ud fra rygraden og påvirker specifikke kropsdele og kropsfunktioner. Når energi strømmer igennem disse centre skaber det forskellige oplevelser i dig. Disse oplevelser er dine følelser. 

Chakraerne har en særlig betydning for harmonien mellem krop og sind. Hos Soul Connection har jeg udviklet en effektiv og helt unik massageform, hvor jeg kombinerer en langsom og sanselig olie-kropsmassage med afbalancering af chakraerne. 

Chakramassagen er designet til at vække dine sanser, dit indre og dine selvhelbredende kræfter, og virker dybt harmoniserende på krop, sind og sjæl. 

Sessionen begynder med en kort, indledende samtale, hvor dine specifikke behov- og ønsker for behandlingen afklares.

Selve massagen består af en unik afvejet kombination af: 
• blid muskel-massage
• let sansestimulation af din hud (og hovedbund)
• energiafbalancering og stimulation af dine chakraer

Massagen har en terapeutisk virkning og får dig i kontakt med og til at udfolde dig selv på et dybere plan, healer gamle blokeringer og vækker dine energier.Chakraerne er bland andet kendt fra den indiske måde at anskue kroppen på, og anvendes på mange måder i bland andet yoga og andre østlige helbredelses- og udviklingssystemer. 

Foruden specifikke følelser, er de 7 chakraerne er også forbundet med individuelle farver og lyde.

Har du spørgsmål eller andet, så kontakt mig endelig. Tryk her.