Esoterisk Numerologi


Føler du dig i visse henseender fastlåst, ufri og indespærret i dit liv?

Esoterisk numerologi er et simpelt sprog fra universet.

Hvert nummer er en form for energi.

Den fysiske verden er skabt af koder og disse koder afslører hvad der ligger til os, af muligheder. Da Vinci har en kode; Nostradamus har en kode; endda biblen og de store pyramider har koder. Disse nummeriske koder kan beregnes og blev brugt af profeterne, sammen med astrologiske læsninger, til at at skabe forudsigelser.

Du har også koder - en sjælskode og en genetisk kode. At forstå meningen bag din sjælskode er nøglen til din skæbne - at vide hvem du er og hvilken erfaring du er bestemt til at opleve i dette liv.

Når først du har løst din karma, er du parat til at forme din egen fremtid. At vide er kraftfyldt.

At kende dit sande selv, ved at afkode din skæbne, gør det muligt for dig at træffe de valg der vil tjene dit højeste gode og få mest muligt ud af det der var meningen.

At vide er kraftfyldt

Når du har afkodet din skæbne, hvor meget kontrol har du da over din fremtid? Hvordan gar fri vilje indflydelse på dit liv? Hvad er tro og hvad er skæbne?

At afkode din virkelighed

Bøger om at afkode din virkelighed, dukker alle op nu fordi vi lever i en evolutionær tid. (The Davinci Code, The Bible Code, The God Code.) The God Code viser hvordan Gud er kodet ind i menneskelig DNA. Ved at åbne vores sind for ideen om, at vores elementære cellulære kode relaterer til Gud, viser den os, at i essensen er vi Gud.

Vi er kaldt til at vække forandringen af kaos i denne tid til orden. Hvis vi kan genkende, at vi er Gud, genkender vi også at det er vores ansvar at tage del i denne forandring, og vi får her brug for nogle redskaber til at hjælpe os.

Hvorfor forudsigelser er vigtige

Forandring er livets lov. Dem der kun kigger på fortiden eller det øjeblikkelige er sikre på at gå glip af fremtiden.

Siden begyndelsen af tid, har mennesker søgt profeters