Fodhealingsmassage

Fodhealingsmassagen er følelsesmæssigt afspændende. Den hjælper dig til at mærke dig selv, opleve nydelse og give dig hen med større accept af- og rum til dine følelser og behov.
Den åbner op for bevidstgørelsen af dine behov, og skaber større følelsesmæssig- og kropslig balance, samt indre ro.

Fodhealingsmassagen hjælper dig til at give dig hen. Resultatet er forøget indre fred og øget bevidst nærvær, igennem stimulation af dine sanser. 

Fodhealingsmassage er mere end blot nydelse og velvære. Den åbner op for bevidstgørelse af dine fysiske, følelsesmæssige og spirituelle behov, så du nemmere kan mærke og stå ved dig selv – og skabe det liv, du drømmer om.

Behandlingen kan reducere bl.a. stress, angst og depression, igennem nydelse og afspænding, sanselig (blid) massage, healing og dyb afbalancering, der foregår under dine fødder.
Via den blide og sanselige massageteknik, samt fordybelse i chakraafbalancering, skabes vækkelse af dit feminine (og sanselige maskuline, for mænds vedkommende) indre.

Behandlingsformen giver dig rum til bevidstgørelse af dine behov, som du er den bedste ekspert i – men måske ind til nu sovende ekspert? Desuden arbejder fodhealingsmassagen igennem dine energicentre; chakraerne, som på subtil vis skaber balance i dine følelser, sind og din krop.

Du mærker dig selv mere intenst, og får mere mod på, at åbne op for- og komme i kontakt med dit indre og dine behov.  

Igennem 13 års praktiseren af zoneterapi, oplevede jeg et dybere behov for, at støtte specielt kvinder i, at komme i kontakt med sig selv og se vigtigheden i, at stå ved- og op for dig selv. Anerkendelse- og accept af  egne følelser og behov og herved anerkendelse og accept af sig selv, giver forløsning og indre fred. 

Jeg udviklede fodhealingsmassagen igennem år 2014 og 2015.


Fodhealingsmassage á 30 min. 345,-
Fodhealingsmassage á 50 min. 595,-

Har du spørgsmål eller andet, så kontakt mig endelig. Tryk her.

Anbefalinger

"For mig har mødet med Methe Cecillie betydet, at jeg fik modet til at tage det første skridt på en rejse ind i mig selv, som jeg ellers ikke har turde. Det er en lang rejse, fordi jeg har mange gamle, glemte ting at smide ud på vejen. Her har oplevelsen af fodhealingsmassagen været en måde at finde ro på, i en lang proces, der kræver tid og ro til at finde ind i mig selv. Som alle rejser starter denne med det første skridt, men uden dig og fodhealingsmassagen, havde jeg ikke turde tage det første - og meget vigtige skridt i den her meget vigtige proces. 
Det at jeg mødte dig er nok noget af det hårdeste der er sket, fordi det har sat gang i en proces men samtidig noget af det bedste.
Du forstår mig bedre end mange "professionelle" jeg har mødt. Det er virkelig ikke så lidt. Jeg er ualmindeligt taknemmelig for den hjælp som du giver mig lige pt. 
Det er simpelthen fantastisk. Aner slet ikke hvordan jeg skal sige tak for det." 
Kvinde, Studerende.


"Jeg var så heldig at vinde en fodhealingsmassage og kan klart anbefale alle at prøve ❤️ Det var en fantastisk oplevelse for krop og sjæl. Jeg har efterfølgende haft en dejlig ro og fornyet energi. Tak for det."
Sia Vivian Simonsen


"Jeg tror, at hvis vi kunne putte dig på dåse, så du kom ud til alles hjem, så ville verden blive et bedre sted.
❤️"
Tanja Rask Holm


"Er lige kommet hjem fra en fodhealingsmassage hos Methe Cecillie. Det var nænsomt, blidt, indfølende.
Dybt afstressende:
Jeg fik bagefter hendes gode og klare indsigter fra behandlingen, omkring balancer/ubalancer og krop/psyke sammenhænge.
Kan klart anbefales."
Rina Mayland Stensgaard


"Tusind tak for den bedste og mest fantastiske "fod behandling" jeg nogen sinde har fået.
Virkelig en stor gave, jeg modtog der. Tak universet og ikke mindst tak til dig, Methe Cecillie. Jeg har det SÅ godt lige nu. Kan slet ikke få armene ned.
Af hjertet tak.
❤️"
Claus Johansen